Na cesto:
- 160 g múky
- 50 g pomletých arašidov
- 100 g práškového cukru
- 110 g masla
Náplň:
- 250 g mäkkého tvarohu
- 65 g práškového cukru
- 1 vajce
- 1 pl múky
- 300 g mrazených jahôd
- 1 bal potravinárskeho želé
Do misy sa dá múka, cukor, arašidy a maslo nakrájané na kocky.
Ručne sa spracuje tuhé cesto.
To sa potom pracne natlačí a rovnomerne rozmiestni do formy na pečenie.
A dá sa piecť do vopred prehriatej rúry na 175 stupňov po dobu 20 min.
Tvaroh sa zmieša s cukrom, múkou a jedným vajcom. Zmes sa vyleje na cesto.
Rovnomerne sa rozprestrie. A dá dopiecť na ďalších 15 min.
Z mrazených jahôd a trocha cukru sa uvarí topping. Nechá sa vychladnúť a naleje sa na tiež už vychladnutý koláč.
Podľa návodu sa pripraví potravinárske želé a koláč sa ním zaleje.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára