Korpus:
- 1 a pol pohára rozdrvených keksov (130 g)
- 3 pl hnedého cukru
- 80 g masla
Náplň:
- 500 g mäkkého tvarohu
- 180 g práškového cukru
- 2 a pol pl múky
- 2 vajcia
- 3 čl mletej škorice
- 100 ml smotany na šľahanie
Poleva:
- 100 g horkej čokolády
- 100 ml smotany na šľahanie
Rozdrvené keksy sa zmiešajú s cukrom a roztopeným maslom.
Zmes sa vysype do formy na pečenie.
Rovnomerne sa natlačí a dá sa piecť na 5 min do vyhriatej rúry na 175 stupňov.
Zatiaľ sa tvaroh zmieša s cukrom, múkou, vajciami, škoricou a smotanou.
Tvarohová zmes sa naleje na predpečený keksový základ.
A dá sa piecť na 30 - 35 min.
Povrch koláča sa poleje čokoládovou polevou - smotana sa privedie do varu a dobre premieša s čokoládou a nechá sa vychladnúť.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára