nedeľa 16. januára 2011

jahodový cheesecake















Na cesto:
  • 160 g múky
  • 50 g pomletých arašidov
  • 100 g práškového cukru
  • 110 g masla

Náplň:
  • 250 g mäkkého tvarohu
  • 65 g práškového cukru
  • 1 vajce
  • 1 pl múky
  • 300 g mrazených jahôd
  • 1 bal potravinárskeho želé

Do misy sa dá múka, cukor, arašidy a maslo nakrájané na kocky.















Ručne sa spracuje tuhé cesto.















To sa potom pracne natlačí a rovnomerne rozmiestni do formy na pečenie.















A dá sa piecť do vopred prehriatej rúry na 175 stupňov po dobu 20 min.















Tvaroh sa zmieša s cukrom, múkou a jedným vajcom. Zmes sa vyleje na cesto.















Rovnomerne sa rozprestrie. A dá dopiecť na ďalších 15 min.















Z mrazených jahôd a trocha cukru sa uvarí topping. Nechá sa vychladnúť a naleje sa na tiež už vychladnutý koláč.















Podľa návodu sa pripraví potravinárske želé a koláč sa ním zaleje.















Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára