- kvalitné lístkové cesto
- arašidové maslo
- kúsok horkej čokolády
- vajce
Lístkové cesto sa rozváľa a nareže na približne rovnaké diely.
Do stredu sa dá kopček arašidového masla a na vrch trocha čokolády. Objavila som i hrušku, okolo ktorej už začali poletovať mušky, tak som ju diabolsky zakomponovala do diela. V miske ju vidličkou popučila, pridala trocha škorice a rovnako umiestnila na cesto.
Naplnená časť sa prekryje druhou a po stranách sa uzavrie vidličkou.
Uloží na plech.
Povrch sa potrie rozšľahaným vajíčkom a dá sa piecť.
Na 175 stupňov po dobu 20 min.
Upečené lístkové cesto je krásne chrumkavé a voňavé. Arašidové kúsky sú pomerne hutné a naopak hruškové sú veľmi ľahké. A tak to má byť. Vo svete má vládnuť harmónia.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára